vineri, 17 ianuarie 2014

Cetatenii discriminati de presedintele Basescu ii cer demisia - semnati petitia on-line

Intrucat presedintele inca in exercitiu, Traian Basescu, discrimineaza multe milioane de romani prin ignorarea sau dispretuirea fatisa a punctelor lor de vedere sau a intrebarilor cetatenesti legitime si intrucat in Romania nu exista cetateni de rang 2 asa cum rezulta din atitudinea frecventa a lui Traian Basescu, acestia ii cer DEMISIA.
Dupa nesocotirea si bagatelizarea a 7,4 milioane de romani, "presedintele tuturor romanilor" (conform Constitutiei) insulta si agreseaza pe cei care rostesc intrebari al caror raspuns intereseaza mase largi de cetateni. Pentru presedintele Romaniei exista asadar cetateni de rang 2, ale caror demersuri legitime trebuie desconsiderate, amendate si insultate.
Daca va considerati ignorat, discriminat, dispretuit, insultat si batjocorit de felul in care Traian Basescu a decis sa va trateze cereti-i DEMISIA, alaturandu-va acestei petitii.

Mircea Badea, Mihai Gadea & Adrian Ursu
Daca doriti sa semnati petitia, clic aici.

2 comentarii:

  1. Un ziarist trebuie sa-si asume riscurile meseriei.
    Mai grav este faptul ca USL nu a putut sau nu avrut sa poata fructifica acele milioane de voturi pentru demiterea lui Basescu. Personal ma simt ignorat, discriminat, insultat, dispretuit, batjocorit... de felul cum USL mi-a bagat mina in buzunar pentru o sumedenie de taxe, accize.... si de proasta guvernare tricefala de pe micile ecrane prin inermediul televiziunilor de cartier. Propun pina una alta alegeri anticipate si interzicerea migratiei politice prin Parlament. Rusine clasei politice din Romania.

    RăspundețiȘtergere
  2. jivina portocalie a fost ucisa de jivina rosie

    RăspundețiȘtergere